“Een droom achtervolgt je net zolang tot hij werkelijkheid wordt.”

Op 01/08/2018 gaven we het startschot voor de fietstocht van Deerlijk naar Santiago de Compostella.
1.900 km vol avontuur, machtige verhalen en ontmoetingen, om op 08/09/2018 aan te komen op het plein van Santiago de Compostella.
Als kers op de taart overhandigden we op 27/09/2018 een cheque van 35.000€ aan VZW Onze Kinderen, met oprechte dank aan alle sponsors en sympathisanten.

La Trao : “Het zat er zo’n beetje aan te komen. De manier waarop Philippe mensen kon warm maken voor zijn project, liet reeds het beste verhopen.
Soms leek het dat werkelijk niemand in Roeselare en ommeland aan zijn oproep tot ondersteuning van het project wist te ontsnappen. En toch overtrof de finale afrekening in veelvoud de stoutste verwachtingen: met
gepaste trots mochten we een cheque van niet minder van 32.000€ ontvangen, daarenboven nog eens aangevuld met een gift van 3.000€ van
Rotary Izegem. Een bedrag zonder weerga in de geschiedenis van La Trao en zelfs in deze van vzw Onze Kinderen! Nogmaals hartelijk dank aan Philippe, Jozef en Eric voor dit ongelooflijke bedrag, maar al evenzeer voor dit onvergetelijk avontuur. Want naast deze financiële bonus hebben we het gevoel ook op persoonlijk vlak verbinding te hebben kunnen maken met een groep aan mensen die onze werking uitermate genegen zijn. En dat op zich is reeds onbetaalbaar.